Deze website maakt onderdeel uit van het historische archief van SGSP.nl. Kijk op www.sgsp.nl voor een overzicht van ons actuele aanbod.
 Deze historische website wordt niet langer bijgewerkt met actuele onderwerpen of aangepast aan moderne technische eisen.
Zoeken
Nieuws

Upgrade aanbieding voor Rail Simulator gebruikers
21/06/2009 | Door: Erik Kruithof

Bestaande gebruikers van Rail Simulator kunnen door hun originele Rail Simulator CD of handleiding in te sturen met 50% korting overstappen op RailWorks. Om van deze aanbieding gebruik te maken gaat u naar de officiŽle railsimulator.com website om daar een speciaal formulier te downloaden. Dat formulier stuurt u vervolgens samen met uw originele Rail Simulator CD of de achterkant van de handleiding (met de product code) op naar het op het formulier genoemde adres. Na de release datum op 3 juli zal u dan tegen half geld de RailWorks boxset thuisgestuurd krijgen.

Exclusieve BNSF uitbreiding en 50% korting
21/06/2009 | Door: Erik Kruithof

Iedereen die zich voor 1 juni 2009 heeft geregistreerd op de RailSimulator.com website heeft de mogelijkheid om tot 17 juli met 50% RailWorks als download te kopen via Steam. Naast 50% korting krijgt u dan ook het BNSF Model Pack. Het BNSF Model Pack bevat drie verschillende Heritage uitvoeringen van de SD40-2 en ťťn van de ES44AC. Om van deze aanbieding gebruik te maken moet u zich registeren bij Steam en gebruikmaken van de speciale code in uw RailSimulator.com profiel. Kijk voor meer details op de officiŽle RailSimulator.com website.

RailWorks op 3 juli in de winkel
21/06/2009 | Door: Erik Kruithof

RailWorks zal vanaf vrijdag 3 juli in de winkel als boxset verkrijgbaar zijn voor ongeveer 45,- Euro. Bestaande gebruikers van Rail Simulator kunnen tot 17 juli gebruik maken van een speciale 50% upgrade aanbieding via RailSimulator.com. Sinds 12 juni is RailWorks al als download verkrijgbaar via Steam.

Laatste Nieuws