Deze website maakt onderdeel uit van het historische archief van SGSP.nl. Kijk op www.sgsp.nl voor een overzicht van ons actuele aanbod.
 Deze historische website wordt niet langer bijgewerkt met actuele onderwerpen of aangepast aan moderne technische eisen.
Zoeken
Kenmerken

RailWorks bouwt voort op Rail Simulator en wordt gekenmerkt door de volgende belangrijke eigenschappen.

Realistische omgeving
De treinen en routes in RailWorks zijn realistisch en gedetailleerd vormgegeven.

Vijftig scenario’s
In RailWorks heeft u de beschikking over vijftig verschillende scenario’s om uw vaardigheden te testen.

Vijf realistische routes
De uit Rail Simulator bekende routes Bath - Templecombe, Oxford - Paddington, York - Newcastle, Hagen - Siegen en de Cajon Pass kunt u in verbeterde vorm terug vinden in RailWorks.

Drie fictieve routes
Naast de vijf realistisch nagebouwde routes bevat RailWorks ook drie fictieve routes, waar van er één is gesitueerd rond Denver (Amerika), één als een Brits rangeerterrein en één in de Noord-Europese Alpenregio.

World Editor
Vanuit de doos is wordt RailWorks geleverd met een World Editor waarmee u de bestaande routes kunt uitbreiden of eigen routes bouwen. Met gratis aanvullende programma's die via Internet worden aangeboden krijgt u de mogelijkheid nieuwe content te creëren.

Deel uitbreidingen
RailWorks biedt een platform om zelfgemaakte treinen en objecten met andere gebruikers te delen. Daarnaast kunt u ook bestaande uitbreidingen (evt. tegen betaling) downloaden en gebruiken.
Laatste Artikelen