Deze website maakt onderdeel uit van het historische archief van SGSP.nl. Kijk op www.sgsp.nl voor een overzicht van ons actuele aanbod.
 Deze historische website wordt niet langer bijgewerkt met actuele onderwerpen of aangepast aan moderne technische eisen.
Zoeken
OfficiŽle uitbreidingen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de officiŽle uitbreidingen die zijn uitgebracht voor Train Simulator.

Class 50 Content Update
In oktober 2002 heeft Microsoft de Class 50 Content Update uitgebracht. Met de Class 50 Content Update krijgt u de beschikking over een British Rail Class 50 "Valiant" locomotief met rijtuigen welke zijn gemaakt voor Train Simulator versie 1.2 door Glass Egg Digital Media. In de update zijn ook twee activiteiten inbegrepen met dit nieuwe materieel. Op dit moment is ons geen website bekend waar deze update nog verkrijgbaar is.

SD40-2 Content Update
Naast de Class 50 Content Update heeft Microsoft in oktober 2002 ook de SD40-2 Content Update uitgebracht. Met de SD40-2 Content Update krijgt u de beschikking over de BNSF SD40-2 met twee nieuwe goederenwagens en een caboose (remwagen) met een speciale caboose view. Deze extra treinen zijn gemaakt voor Train Simulator versie 1.2 door Train Artisan. In de update zijn ook twee activiteiten inbegrepen met dit nieuwe materieel. Op dit moment is ons geen website bekend waar deze update nog verkrijgbaar is.
Laatste Artikelen