Deze website maakt onderdeel uit van het historische archief van SGSP.nl. Kijk op www.sgsp.nl voor een overzicht van ons actuele aanbod.
 Deze historische website wordt niet langer bijgewerkt met actuele onderwerpen of aangepast aan moderne technische eisen.
Zoeken
Updates & Patches

Op deze pagina vindt u een overzicht van de officiŽle updates en patches die zijn uitgebracht voor Train Simulator.

Update 1
In februari 2002 heeft Microsoft de eerste update uitgebracht voor Train Simulator. Deze update verhelpt een aantal bugs die in de initiŽle versie van Train Simulator zaten en update Train Simulator naar versie 1.2. Problemen die verholpen zijn betreffen onder andere problemen met de voorste koppeling; problemen met tanken op de Marias Pass route; problemen met winter en nacht texturen en tank problemen met de GŲlsdorf 380. Update 1 voor Train Simulator is beschikbaar in onze updates download sectie.

Tools update
In april 2002 heeft Microsoft een update voor de Tools van Train Simulator uitgebracht. Na het installeren van deze update krijgt u de beschikking over een Windows versie (MakeAceWin.exe) van de MakeAce tool. De DOS versie van de MakeAce tool (MakeAce.exe) en de conv3ds.exe tool krijgen ook een update om een aantal problemen te verhelpen. De Tools update is beschikbaar in onze updates download sectie.
Laatste Artikelen