Deze website maakt onderdeel uit van het historische archief van SGSP.nl. Kijk op www.sgsp.nl voor een overzicht van ons actuele aanbod.
 Deze historische website wordt niet langer bijgewerkt met actuele onderwerpen of aangepast aan moderne technische eisen.
Zoeken
NewRoads

NewRoads is de wegenuitbreiding voor Train Simulator en wordt gebruikt door verschillende extra routes. Het pakket wegen van NewRoads is samengesteld uit de afzonderlijke weguitbreidingen van Bruce Bridges, Ted Curphey, Martyn T. Griffin, Steven Masters, Jeff Rice en Norbert Rieger. NewRoads breidt het bestaande MSTS wegensysteem uit met een reeks nieuwe wegelementen. Met NewRoads kan onder andere in routes gebruik gemaakt worden van wegen variŽrend van snelwegen tot grintwegen en landingsbanen. Het installeren van NewRoads heeft geen negatief effect op bestaande routes die niet van NewRoads gebruikmaken zolang de installatie optie "With Shadows" niet wordt gekozen. Om van de optie "With Shadows" gebruik te kunnen maken moeten de routes worden aangepast om ervoor te zorgen dat overwegen correct verschijnen.

Versies
Van NewRoads is er een standaard versie voor eindgebruikers met daarnaast diverse wegensets voor routebouwers. Als u zelf geen routes wilt gaan bouwen of aanpassen kunt u volstaan met de versie voor eindgebruikers. De eindgebruikers versie van NewRoads bevat alle benodigdheden om routes die NewRoads vereisen te gebruiken. Als u wel zelf routes wilt gaan bouwen of aanpassen heeft u naast de eindgebruikers versie van NewRoads ook ťťn of meer van de wegensets voor routebouwers nodig. Een wegenset geeft u de beschikking over de bijbehorende textures. Er zijn op Internet wegensets beschikbaar met wegen voor AustraliŽ/Verenigd Koninkrijk, VS/Canada en Denemarken.

Downloaden
De versie voor eindgebruikers van NewRoads is beschikbaar in onze updates download sectie. De wegensets voor routebouwers kunt u downloaden van de Steam4me website.

Benodigdheden
Voor NewRoads zijn er geen andere onderdelen benodigd.

Installatie
Om de eindgebruikers versie van NewRoads te installeren volgt u de volgende stappen.
  • Voer het gedownloade .exe bestand uit zodat de installatieprocedure start.
  • Volg nu de aanwijzingen op het scherm om NewRoads te installeren. Kies als installatiewijze "Standard" als uw routes om NewRoads versie 2.0, 2.2, 2.3, 3.0 of hoger vragen. Kies voor "With Shadows" als uw routes om "NewRds 3.0+" of "NewRoads 3.0+ with Dynamic Shadows" vragen. Met de optie "Default Files" verkrijgt u de originele wegen weer terug.
  • Het installatieprogramma van NewRoads overschrijft alleen bestanden die ouder zijn dan de te installeren bestanden.
  • Het geÔnstalleerde type wegen kunt u eenvoudig aanpassen door de installatie opnieuw uit te voeren.
Beperkingen
U kunt maar ťťn type wegen naast elkaar gebruiken. Als u routes gebruik die verschillende types wegen (Standard/With Shadows/Default Files) nodig hebben worden in de routes die een andere versie nodig hebben de wegen niet correct weergegeven. Als u bijvoorbeeld NewRoads installeert met de optie "With Shadows" zullen in routes die het type "Standard" vereisen de wegen op spoorwegovergangen onder het spoor door lopen in plaats van een nette overweg. U kunt dit probleem omzeilen door telkens voordat u een route gaat berijden het juiste type wegen te installeren voor die route.
Laatste Artikelen