Deze website maakt onderdeel uit van het historische archief van SGSP.nl. Kijk op www.sgsp.nl voor een overzicht van ons actuele aanbod.
 Deze historische website wordt niet langer bijgewerkt met actuele onderwerpen of aangepast aan moderne technische eisen.
Zoeken
Nieuws

Microsoft stopt ontwikkeling Train Simulator 2
31/01/2009 | Door: Erik Kruithof

De ontwikkeling van Train Simulator 2 is per direct gestaakt door Microsoft. Reden voor het stoppen van de ontwikkeling van Train Simulator 2 is een bedrijfsbrede personeelsreductie bij Microsoft. Op 22 januari kondigde Microsoft aan dat het binnen anderhalf jaar tijd 5000 banen gaat schrappen, waarvan 1400 met onmiddellijke ingang. Hieronder vallen ook vrijwel alle medewerkers van Microsoft's ACES Studio welke verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van Train Simulator en ook Flight Simulator. De ACES Studio is op 23 januari 2009 gesloten. Reden voor de sluiting is volgens Microsoft niet de kwaliteit of het succes van de producten, maar het herverdelen van de financiŽle bronnen over de strategische prioriteiten.

Keulen Ė Duisburg vierde route
26/10/2008 | Door: Erik Kruithof

Op 24 oktober heeft Microsoft aangekondigd dat de Duitse route van Keulen via Leverkusen en DŁsseldorf naar Duisburg de vierde route zal zijn die zal worden meegeleverd met Train Simulator 2. Zoals op het onderstaande screenshot al is te zien zal de ICE 3 eveneens mee worden geleverd.

Laatste Nieuws