Deze website maakt onderdeel uit van het historische archief van SGSP.nl. Kijk op www.sgsp.nl voor een overzicht van ons actuele aanbod.
 Deze historische website wordt niet langer bijgewerkt met actuele onderwerpen of aangepast aan moderne technische eisen.
Zoeken
OfficiŽle uitbreidingen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de officiŽle uitbreidingen die zijn uitgebracht voor de verschillende Hornby Virtual Railway versies.

Virtual Railway Add-on Pack 1 voor HVR1
Met het Virtual Railway Add-on Pack kunt u Hornby Virtual Railway gratis uitbreiden met extra treinen van Britse origine. Daarnaast krijgt u ook de beschikking over een assortiment bomen. Het Virtual Railway Add-on Pack 1 is verkrijgbaar via de officiŽle Hornby Virtual Railway website.

Virtual Railway Add-on Pack 2 voor HVR1
Met het tweede Virtual Railway Add-on Pack kunt u Hornby Virtual Railway verder uitbreiden met extra treinen van Britse origine. Daarnaast krijgt u ook de beschikking over een functionerende 75 tons kraan en diverse nieuwe gebouwen. Het Virtual Railway Add-on Pack 2 is verkrijgbaar via de officiŽle Hornby Virtual Railway website.

Virtual Railway Add-on Pack 3 voor HVR1
Met het derde Virtual Railway Add-on Pack kunt u Hornby Virtual Railway uitbreiden met drie nieuwe locomotieven van Britse origine. Ook krijgt u de beschikking over extra rijtuigen en gebouwen. Het Virtual Railway Add-on Pack 2 is verkrijgbaar via de officiŽle Hornby Virtual Railway website en kan alleen gebruikt worden mits het Virtual Railway Add-on Pack 1 en het Virtual Railway Add-on Pack 2 zijn geÔnstalleerd.

HVR2 Expansion Pack
Voor Hornby Virtual Railway 2 is er het HVR2 Expansion Pack. Met het HVR2 Expansion Pack krijgt u de beschikking over vijf nieuwe locomotieven, drie nieuwe rijtuigen en twee nieuwe goederenwagens, alle van Britse origine. Het HVR2 Expansion Pack is verkrijgbaar via de officiŽle Hornby Virtual Railway website.
Laatste Artikelen