Deze website maakt onderdeel uit van het historische archief van SGSP.nl. Kijk op www.sgsp.nl voor een overzicht van ons actuele aanbod.
 Deze historische website wordt niet langer bijgewerkt met actuele onderwerpen of aangepast aan moderne technische eisen.
Zoeken
Nieuws

RailSimulator.com
13/04/2009 | Door: Erik Kruithof

RailSimulator.com zal de naam zijn van de nieuwe onderneming die het Rail Simulator platform verder zal ontwikkelen. RailSimulator.com is een nieuw en onafhankelijk bedrijf dat zelf de ontwikkeling en publicatie van de Rail Simulator technologie op zich zal nemen. Paul Jackson zal de CEO zijn van deze nieuwe onderneming.

Rail Simulator 2: Railworks
13/04/2009 | Door: Erik Kruithof

Rail Simulator 2: Railworks is de werktitel voor de nieuwe versie van Rail Simulator die in juni 2009 in de winkel moet verschijnen. In tegenstelling tot de eerste versie van Rail Simulator zal er van Rail Simulator 2: Railworks slechts ťťn versie verschijnen. Deze versie zal alle routes en treinen bevatten uit de Europese en Amerikaanse versie van Rail Simulator. De route Hagen - Siegen is flink onderhanden genomen en ook de andere routes zullen worden verbeterd. Daarnaast zullen er nieuwe drie nieuwe routes, een Britse, Europese en Amerikaanse verschijnen in Rail Simulator 2: Railworks. Aan nieuwe locomotieven komen er een Britse (Class 37), een Europese en een Amerikaanse locomotief bij. Ook alle voor Rail Simulator los uitgebrachte uitbreidingen zullen in Rail Simulator 2: Railworks standaard aanwezig zijn.
Lees verder >>

Just Trains IGA PlusPak
14/03/2009 | Door: Erik Kruithof

Nadat Just Trains eerder als de Cargowaggon IWB heeft uitgebracht als uitbreiding op Rail Simulator heeft men nu ook de Cargowaggon IGA als PlusPak uitgebracht. De Cargowaggon IGA beschikt over zeven verschillende soorten lading. Het Cargowaggon IGA PlusPak is verkrijgbaar voor 9 Euro op de officiŽle Just Trains website.

German Railroads Baureihe 151 Ė Deel 2 (bijgewerkt)
14/03/2009 | Door: Erik Kruithof

Als vijfde uitbreiding voor Rail Simulator brengt German Railroads de BR 151 in twee nieuwe kleurvarianten, namelijk groen en oceaan/beige. In het pakket zijn naast de Fad 167, Fal 167, Ootz 50 en Gbs 254 als nieuwe goederenwagens tevens de eerder uitgebrachte KŲf II, BR 143 en enkele eerder uitgebrachte goederenwagens te vinden. Voor gebruik op de standaard route Hagen Ė Siegen worden zes nieuwe scenarioís meegeleverd. Deze nieuwe uitbreiding van German Railroads kost 14,95 Euro en is als download verkrijgbaar op http://german-railroads.eu/.

Just Trains PlusPak
31/01/2009 | Door: Erik Kruithof

Just Trains heeft onlangs zes nieuwe PlusPaks als download uitgebracht. Deze PlusPaks bestaan telkens uit een kleine serie uitbreidingen voor Rail Simulator. Zo zijn er PlusPaks met nieuwe scenario's en PlusPaks die het geluid van enkele bestaande treinen verbeteren. Ook is er een PlusPak met daarin verschillende uitvoeringen van de Cargowaggon goederenwagen. Kijk voor meer informatie over de PlusPaks van Just Trains op de officiŽle Just Trains website.

Update voor UK semafoor signalen
27/12/2008 | Door: Erik Kruithof

Voor de standaard Britse semafoor signalen heeft RSDL onlangs een update uitgebracht. Met deze update lichten de seinen op tijdens de duisternis. Deze update is verkrijgbaar op de officiŽle Rail Simulator website.

Class 158 'Sprinter Express'
07/12/2008 | Door: Erik Kruithof

Op 1 december is de reeds aangekondigde Class 158 'Sprinter Express' door Rail Simulator Developments uitgebracht. De door Ben Laws gemaakte trein komt in vier verschillende authentieke kleurstellingen met vijf nieuwe scenario's. De Class 158 is voor zo'n 16 Euro verkrijgbaar in de officiŽle RSDL Add On Shop.

Class 158 'Sprinter Express'
30/11/2008 | Door: Erik Kruithof

De Britse Class 158 'Sprinter Express' zal de eerstvolgende trein zijn die zal worden uitgebracht door Rail Simulator Developments. De Class 158 een dieseltreinstel waarvan er ruim tweehonderd exemplaren zijn gebouwd door British Rail Engineering Ltd in de jaren tachtig. De Class 158 zal verschijnen in verschillende kleurstellingen.

Bath Ė Templecombe Scenario Pack
30/11/2008 | Door: Erik Kruithof

Op 31 oktober heeft Rail Simulator Developments een Scenario Pack voor de Bath Ė Templecombe route uitgebracht. Met dit Scenario Pack krijgt u de beschikking over tien nieuwe scenario's. Het Bath Ė Templecombe Scenario Pack is voor 6,49 Euro in de officiŽle RSDL Add On Shop.

Rascal & Cottonwood
30/11/2008 | Door: Erik Kruithof

De Amerikaanse ontwikkelaar All Aboard's heeft eind oktober de Rascal & Cottonwood route voor Rail Simulator gelanceerd. De route is 18 mijl lang en draait voornamelijk om de mijnbouw in de jaren tachtig. Belangrijk om te weten is dat voor deze route zowel RSDL's Foliage Pack als de Rural Landscapes van 3dtrains vereist zijn. Voor meer informatie over de route kunt u terecht op de All Aboard-website.

Oudere berichten >>

Laatste Nieuws