Deze website maakt onderdeel uit van het historische archief van SGSP.nl. Kijk op www.sgsp.nl voor een overzicht van ons actuele aanbod.
 Deze historische website wordt niet langer bijgewerkt met actuele onderwerpen of aangepast aan moderne technische eisen.
Zoeken
Introductie Railfan

Railfan is een serie van treinsimulatoren voor Sony's Playstation 3. Met Railfan zet Ongakukan haar in AziŽ populaire Train Simulator serie voort. Railfan - Chicago Transit Authority Brown Line verscheen als eerste deel van de serie op 20 december 2006. Dit eerste deel was een coproductie van Ongakukan en Taito. Met Railfan - Taiwan High Speed Rail verscheen op 12 juli 2007 het tweede deel in de Railfan serie. Railfan - Taiwan High Speed Rail is een coproductie van Ongakukan en Actainment en beschikt ook over een Engelstalige interface. De Railfan serie onderscheid zich ten opzichte van de meeste treinsimulatoren door het feit dat Railfan gebruikmaakt van opgenomen high-definition videobeelden als basis voor de simulatie, waar andere treinsimulatoren gebruikmaken van een in 3D nagebouwde omgeving. Beide delen uit de Railfan serie zijn alleen uitgebracht op de Aziatische markt, maar alhoewel regiocodes 2 en 3 op de verpakking zijn vermeld zijn de Blu-ray discs regiovrij en kunnen dus op elke Playstation 3 worden gebruikt.


    
Laatste Artikelen