Deze website maakt onderdeel uit van het historische archief van SGSP.nl. Kijk op www.sgsp.nl voor een overzicht van ons actuele aanbod.
 Deze historische website wordt niet langer bijgewerkt met actuele onderwerpen of aangepast aan moderne technische eisen.
Zoeken
Introductie Densha de Go!

Densha de Go! is de tegenhanger van Ongakukan's Train Simulator serie. In 1996 bracht het Japanse Taito het eerste deel uit in de reeks als arcadespel. De PC versies van Densha de Go! worden uitgebracht door Unbalance en zijn alleen verkrijgbaar in het Japans. Alle delen uit de Densha de Go! serie hebben meer een spel karakter dan het zijn van een realistische treinsimulator, maar het exact volgens dienstregeling rijden en precies stoppen op de stations zijn belangrijke punten in het spel. Voor het rijden met Densha de Go! zijn een groot aantal controllers (bedieningselement voor (spel)computers) ontwikkeld die speciaal gericht zijn om de treinen op een meer realistische wijze te bedienen. In december 2006 verscheen met Densha de Go Final! het laatste deel uit de serie. De vier routes uit Densha de Go Final! zijn later ook afzonderlijk als pocket versie verschenen voor Sony's PlayStation Portable. Hoewel in 2006 de serie nog steeds populariteit genoot werd deze in 2006 gestopt omdat de ontwikkelingskosten voor het op realistische wijze nabouwen van routes een te grote kostenpost begon te worden.


                    
Laatste Artikelen