Deze website maakt onderdeel uit van het historische archief van SGSP.nl. Kijk op www.sgsp.nl voor een overzicht van ons actuele aanbod.
 Deze historische website wordt niet langer bijgewerkt met actuele onderwerpen of aangepast aan moderne technische eisen.
Zoeken
Introductie BVE Trainsim

BVE Trainsim is een freeware trein simulator gemaakt door de Japanse student Takashi Kojima. BVE Trainsim ging vroeger door het leven als BVE wat stond voor Boso View Express. Boso View Express is een verwijzing naar de 255-serie treinen van JR East waarvan de serie naam Bōsō View Express is. Deze treinen werden speciaal ontwikkeld voor sightseeing ritten. Van BVE Trainsim bestaan twee versies, namelijk BVE 2 welke beschikbaar kwam in 2001 en BVE 4 welke beschikbaar kwam in 2005. BVE 2 is de originele versie van BVE Trainsim en kent een eenvoudige bediening. BVE 4 is de nieuwste versie en biedt een meer realistische besturing van de treinen. Beide versies van BVE Trainsim kunnen gratis worden gedownload van de officiŽle BVE Trainsim website. Gebruikers van over de hele wereld hebben uitbreidingen in de vorm van nieuwe routes en treinen gemaakt voor BVE Trainsim. Nu steeds meer gebruikers overstappen op BVE 4 neemt het aantal beschikbare uitbreidingen voor BVE 2 wel af.


Laatste Artikelen