Deze website maakt onderdeel uit van het historische archief van SGSP.nl. Kijk op www.sgsp.nl voor een overzicht van ons actuele aanbod.
 Deze historische website wordt niet langer bijgewerkt met actuele onderwerpen of aangepast aan moderne technische eisen.
Zoeken
Introductie Chris Sawyer's Locomotion

Chris Sawyer's Locomotion is een simulator voor transporteconomieŽn welke is ontwikkeld door Chris Sawyer. Chris Sawyer ontwikkelde eerder al Transport Tycoon waarvan Chris Sawyer's Locomotion de geestelijke opvolger is. Op 7 september 2004 werd Chris Sawyer's Locomotion uitgebracht in Amerika door Atari; de rest van de wereld volgde enkele dagen later. In Chris Sawyer's Locomotion moet geld worden verdiend met een transportbedrijf door het gebruik van treinen, vrachtwagens, bussen, trams, schepen en vliegtuigen. In Chris Sawyer's Locomotion zit een verborgen mogelijkheid om zelf met een trein te rijden. In de winkel kost Chris Sawyer's Locomotion ongeveer 15,- Euro. Via Internet zijn diverse extra treinen, waaronder Nederlandse, verkrijgbaar.


Laatste Artikelen