Deze website maakt onderdeel uit van het historische archief van SGSP.nl. Kijk op www.sgsp.nl voor een overzicht van ons actuele aanbod.
 Deze historische website wordt niet langer bijgewerkt met actuele onderwerpen of aangepast aan moderne technische eisen.
Zoeken
Introductie Sid Meier's Railroads!

Sid Meier's Railroads! is een simulatiespel voor spooreconomieŽn. Op 27 oktober 2006 werd Sid Meier's Railroads! uitgebracht in Europa door 2K Games. Sid Meier's Railroads! is een vervolg op Railroad Tycoon 3. In 1990 ontwikkelde Sid Meier met Railroad Tycoon het eerste deel uit de Railroad Tycoon serie waarvan de opvolgende delen door PopTop Software werden ontwikkeld. Nadat Sid Meier het Duitse Miniatur Wunderland had bezocht kreeg hij de smaak weer te pakken en ontwikkelde hij Sid Meier's Railroads!. In Sid Meier's Railroads! zijn vijftien verschillende historische scenario's beschikbaar waarin de speler kruipt in de rol van grote industrialisten. In deze rol moeten vervolgens industrieŽn worden opgericht en van goederen worden voorzien middels het bouwen en ontwikkelen van spoorwegen.


Laatste Artikelen